divider

Meme rekonstrüksiyonu sonrası tarama teşhisi

Silikon implantlar tarama tekniklerini engelleyebilir ve sonuçları yanlış gösterebilir, ancak bu sınırlamaları azaltmak için özel teknikler geliştirilmiştir.

Ayrıca, biyopsi gibi invaziv tanı ve tedavi yöntemleri implantın kabuğunu zarar görebilir ve implantın çıkarılmasına neden olabilir.

En uygun tarama yöntemini önermeleri ve uygun teknikle muayene yapabilmeleri için, implantlarınızın varlığını önceden doktorunuza ve ilgili sağlık personeline bildiriniz.

İki aşamalı meme rekonstrüksiyonunda belirli genişleticiler kullanıldığında MRG muayenelerinin kontrendike olduğunu lütfen unutmayınız. Genişleticiniz varsa veya rekonstrüksiyon sürecinde MRG muayenesi olmanız gerekiyorsa, bunu doktorunuza veya teknisyene bildiriniz.